BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

Uzaktan Eğitim Hakkında

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunun Değerli Öğrencileri;

İçinde bulunduğumuz günlerin tüm olumsuzluklarını el birliğiyle aşacağımız inancıyla önce her birinize ve ailelerinize içten sevgi ve saygılarımızı iletiyoruz.

Sevgili öğrencilerimiz YÖK’ün aldığı kararlar doğrultusunda Üniversitemiz de bir takım düzenlemelere giderek “uzaktan eğitim” çerçevesinde tüm kaynaklarını en etkili biçimde kullanabilecek planlamaları hayata geçiriyor.

Buna göre aşağıdaki bilgileri sizlerle paylaşıyorum;

• Bu süre içerisinde MOODLE bizlerin yoğun olarak kullandığı bir bilgi mecrası olacak.
  • Öğretim elemanları derslere yönelik bilgileri, okuma listelerini, yönlendirmeleri  ve diğer tüm içerikleri yoğun olarak MOODLE üzerinden sizlerle paylaşacak.
  •  MOODLE üzerinden  paylaşılanları takip etmeniz ve her dersin özelliğine göre sizlerden talep edilenleri yerine getirmeniz  uzaktan etkileşimin gücünü daha fazla artıracaktır.
  • 23 Mart tarihinden itibaren yoğun biçimde kullanılmaya başlanacak olan MOODLE dışında farklı mecraların da sizin kullanımınıza sunulması halinde mutlaka bilgilendirileceksiniz.
  • Sınavların nasıl yapılacağına dair bilgileri süreç içerisinde sizlerle paylaşacağız.

Soru ve sorunlarınız için lütfen bizleri arayın, yazın. Daha da önemlisi kendinize ve yakınlarınıza çok iyi bakın.

Prof. Dr. Nazmiye Erdoğan

Müdür